Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε πολυκατοικίες, σπίτια και μονοκατοικίες, προλαμβάνοντας οποιαδήποτε εξάπλωση των μικροβίων και προσφέρουμε αποτελέσματα με δράση και διάρκεια. Κάνουμε απολύμανση στον χώρο σας, εξοντώνουμε παράσιτα και μικρόβια εξαλείφοντας όλους τους νοσογόνους μικροοργανισμούς. Προσφέρουμε εξελιγμένες υπηρεσίες υγειονομικής προστασίας και απολύμανσης τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η απολύμανση, πρέπει απαραιτήτως να εφαρμόζεται μετά τις μυοκτονίες ή τις απεντομώσεις και ειδικά στους χώρους όπου υπήρχε αυξημένο πρόβλημα από παράσιτα. Τα συνεργεία που διαθέτουμε με ειδίκευση στον τομέα της υγιεινής δημοσίων χώρων απολυμαίνουν: ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες, χώρους εργασίας, χώρους μαζικής εστίασης, δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, πλοία, σχολεία και οπουδήποτε υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης ιών και βακτηρίων που δημιουργούν ασθένειες όπως την γρίπη Η1Ν1, την μηνιγγίτιδα κ.α. Προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα για επαγγελματίες και οργανισμούς κάνοντας μεγάλες προσφορές.

Εμείς στην INSECTA είμαστε απολύτως εναρμονισμένοι με τις διατάξεις της Ε.Ε, ακολουθούμε πιστά τους κανόνες του Υπουργείου Γεωργίας (αρ. Αδ.: 128242/09) και παρέχουμε σε επιχειρήσεις υγεινομικού ενδιαφέροντος φάκελο παρασιτοκτονίας για όλα τα πιστοποιημένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, ISO 22000, HAACP. Χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ απολυμαντικά, κορυφαίας ποιότητας και απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα ζώα συντροφιάς.

Εκεί που δημιουργείται η ανάγκη για απολύμανση και προστασία η INSECTA από την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, με εγγύηση σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην υγιεινή και την καθαριότητα του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να πάρετε συμβουλές αλλά και να επωφεληθείτε από τις χαμηλές μας τιμές!

Δείτε επίσης

Σαράκι - Καταπολέμηση

Καταπολέμηση ξυλοφάγων εντόμων

Με τον όρο ξυλοφάγα έντομα εννοούμε...

Μυοκτονίες

Μυοκτονίες

Στην INSECTA εφαρμόζουμε αποτελεσματικές μυοκτονίες γρήγορα...

Απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Η INSECTA στην Αθήνα αναλαμβάνει γρήγορα και...

Σαράκι - Καταπολέμηση

Σαράκι Καταπολέμηση

Στην μεγάλη κατηγορία ξυλοφάγων εντόμων που...

Ζιζανιοκτονία 

Ζιζανιοκτονία 

Με τον όρο ζιζανιοκτονία εννοούμε την...

Ψεκασμός για καταπολέμηση εντόμων

Υποκαπνισμοί (Fumigations)

Είναι μια μέθοδος που βασίζεται στην...

Φυτοπροστασία

Φυτοπροστασία

Σκαθάρι – Φοίνικες Τα τελευταία χρόνια...

Έντομα αποθηκών

Έντομα αποθηκών

Τα έντομα αποθηκών αναπτύσσονται και αναπαράσσονται...

Απώθηση Ερπετών - Απομάκρυνση φιδιών

Απώθηση Ερπετών

Πολλές φορές έχει τύχει να εισβάλουν...