Απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Η INSECTA στην Αθήνα αναλαμβάνει γρήγορα και αποτελεσματικά απεντομώσεις σπιτιών, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα απεντόμωσης σε τιμή ασυναγώνιστη.

Εξαφανίζουμε άμεσα κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, έντομα αποθηκών, φλεβοτόμους – σκνίπες, ψύλλους, κοριούς, τσιμπούρια, μυρμήγκια και άλλους πιθανούς φορείς ασθενειών.

Καταπολεμούμε πάσης φύσεως έντομα & παράσιτα βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία προσφέροντας σας καθαριότητα και υγιεινή.

Τα υλικά απεντόμωσης που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά, δεν αφήνουν λεκέδες ούτε οσμές, έχουν μεγάλη διάρκεια και δεν παρουσιάζουν αλλεργικές επιπτώσεις στον άνθρωπο και τα ζώα καθώς είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Έχετε πρόβλημα με τα έντομα; Θέλετε να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες; Καλέστε τους επαγγελματίες και απαλλαγείτε οριστικά χωρίς να ανησυχείτε για την υγιεινή του χώρου σας!

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ

 1. ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ
  Είναι ψεκασμός εντομοκτόνων ουσιών, κυρίως για καταπολέμηση ερπόντων εντόμων, που εφαρμόζεται σε επιφάνειες που περπατούν ή φωλιάζουν τα έντομα.Αφορά έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, μυριάποδα (μαύρα σκουλήκια), κ.α. Συνήθως γίνεται με ψεκαστήρες προπιέσεως 5 ή 8 λίτρων.
 2. ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ
  Αφορά χώρους με μεγάλη έκταση ή υπαίθριους χώρους που απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος (κτηνοτροφικές μονάδες, κήποι, κτήματα δεξιώσεων, κ.α.). Γίνεται με βενζινοκίνητα ψεκαστικά και δοχεία μεγάλης χωρητικότητας.
 3. ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (FOGGING)
  Γίνεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όταν η πρόσβαση στα σημεία που υπάρχουν τα έντομα είναι πολύ δύσκολη. Απαιτεί ειδικό μηχάνημα που λεπτομερίζει πολύ την σταγόνα στέλνοντάς την σε όλες τις επιφάνειες κάνοντας κορεσμό του αέρα του χώρου με το εντομοκτόνο σκεύασμα δίνοντας την αίσθηση ομίχλης (fog).
 4. GEL
  Είναι μια μέθοδος που γίνεται κυρίως για την καταπολέμηση της γερμανικής κατσαρίδας (germanica blatella) ή των μυρμηγκιών. Το gel είναι τροφοελκυστικό δόλωμα που επιφέρει το θάνατο σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό των εντόμων που βρίσκονται στο χώρο. Είναι εντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο και τα ζώα και δεν απαιτείται απομάκρυνση σας από το χώρο της επέμβασης.

Δείτε επίσης

Σαράκι - Καταπολέμηση

Καταπολέμηση ξυλοφάγων εντόμων

Με τον όρο ξυλοφάγα έντομα εννοούμε...

Μυοκτονίες

Μυοκτονίες

Στην INSECTA εφαρμόζουμε αποτελεσματικές μυοκτονίες γρήγορα...

Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε πολυκατοικίες, σπίτια και...

Ψεκασμός για καταπολέμηση εντόμων

Υποκαπνισμοί (Fumigations)

Είναι μια μέθοδος που βασίζεται στην...

Απώθηση Ερπετών - Απομάκρυνση φιδιών

Απώθηση Ερπετών

Πολλές φορές έχει τύχει να εισβάλουν...

Έντομα αποθηκών

Έντομα αποθηκών

Τα έντομα αποθηκών αναπτύσσονται και αναπαράσσονται...

Ζιζανιοκτονία 

Ζιζανιοκτονία 

Με τον όρο ζιζανιοκτονία εννοούμε την...

Φυτοπροστασία

Φυτοπροστασία

Σκαθάρι – Φοίνικες Τα τελευταία χρόνια...

Σαράκι - Καταπολέμηση

Σαράκι Καταπολέμηση

Στην μεγάλη κατηγορία ξυλοφάγων εντόμων που...